PARTY PARTY PARTY

Woah! Se pa dolgo nismo nič slišali. Jah, ni bilo ravno časa, glede na to, da sem se cel teden učila, saj sem v četrtek imela še zadnjo obveznost v prvi polovici semestra, izpit iz Uvoda v švedsko pravo. Če koga zanima, je šlo baje super, tako da sem se končno rešla velikega zalogaja skrbi. In seveda se je že v četrtek zvečer začelo prvo žuranje: Halloween Party. Ker je to bil moj prvi Halloween sem se odločila, da bom poskusila biti čim bolj grozna, tako da sem se naštimala v zombija. In zdi se mi, da mi je odprava zelo dobro uspela. Tudi žur ni bil slab, smo se fajn naplesali.

Woah! Long time no hear.There wasn't a lot of time to write, since I had to study for my Introduction to Swedish Law oral exam which I had on Thursday. The professor said it was excellent, so I got rid of a big pile of worries on Thursday midday. And then went straight to partying. First stop: Halloween Party. Since this was my first Halloween ever, I decided to dress up as something really scary, so I went as a zombie. I think I did great. And also the party was pretty great and we danced a lot and stuff, so it was a fun night.


Afterlight

Untitled

Untitled 

Untitled

Untitled

Untitled

V petek me je čakalo ponovno barvanje las. Tokrat sem malo hotela eksperimentirat in narediti roza konice, ampak sem se malo bala, da bom na koncu preveč roza, tako da sem barvo bolj malo časa pustila na laseh in se je treba sedaj fajn potrudit, da vidiš roza odtenek v laseh, ampak meni je tudi tako všeč. Zvečer sem z Metko in Mihom šla na Internations event. Bistvo eventa je to, da se spoznavaš z drugimi tujci, ki delajo v Malmotu in okolici. Večinoma sem spoznala ljudi, ki delajo v ESSju (podjetje, kjer dela tudi Miha), in nisem ravno nekaj zelo minglala, ampak je bilo tako še bolje, saj sem vsaj dobro spoznala kar nekaj zelo zabavnih ljudi.

On Friday I had to dye my hair again and I wanted to experiment a little and make pinkish ends, but I was too afraid to end with really bright pink hair in the end, so I left the dye on my hair for a really short time so there is only a hint of pink in my ends now, but you can still see it. I really like it. In the evening I went to a Internations event with Metka and Miha. The point of the event is to hang out with other internationals working in Malmö and Skåne. I mostly hung out with girls from ESS (the company where Miha works) and didn't really mingle with the rest of the people, but it was still really nice, cause the people I met were (are) really fun.


Untitled

Sobota. Počitek dopoldne, od dvanajstih dalje pa peka, kuhanje, pokušavanje, opazovanje, na hitro: priprava na večerno praznovanje Mihovega rojstnega dneva. Po sedmih so začeli prihajati različni Mihovi kolegi, prijatelji, znanci, sodelavci itd. in skupaj smo žurali do skoraj 5ih zjutraj. Bogi sosedje (ena "nonica" je celo klicala in se pritoževala malo, ampak to je bilo to na srečo). Super mega house party. Posledično je bilo treba danes celo stanovanje spucat. Ampak ja, se je treba kdaj žrtvovat za dober žur.

Saturday. A lazy morning and a working afternoon. Baking, cooking, trying everything, watching, shortly: preparing for Miha's birthday party in the evening. After 7PM everybody started showing up, Miha's friends, co-workers, plus-ones, etc. and we partied together until almost 5AM. Poor neighbours (an old lady actually called Miha and complained a little, but that was is luckily). Amazing house party. Consequently, the apartment was really dirty and had to be cleaned today. But yeah, sometimes you just have to sacrifice for a good party.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

To pa je to. Jutri začnem z novim predmetom, EC Competition and Procedure Law. Upam, da bo zabavno. V četrtek pa prideta mama in tata za vikend na obisk semkaj, tako da bo spet zabavno.

That's all. Tomorrow I start with a new course, EC Competition and Procedure Law. I hope it's going to be fun. And on Thursday our parents are coming to visit us here for the weekend, so there will be something going on again.

Hej då, Kaja. (:

2 komentarja:

  1. Ufff, ena poštena zabava bi se tudi meni prilegla po delovnih počitnicah :-) No, saj nekaj malega sem si tudi sama privoščila za halloween, sam je blo kar premalo :-P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je vse to žuranje kar zmaltralo, tako da se mi danes recimo, čeprav me vsi vabijo, sploh ne da it vn :D

      Izbriši

Copyright © 2014 RANDOM BLONDE LAW STUDENT