SUCCESS

AfterlightUntitledUntitledUntitledUntitledUntitled

Jupi! Tokrat mi je pa uspelo. Prestala sem 7-dnevni no junk food izziv. In zelo sem ponosna nase. Na trenutke je bilo precej težko, predvsem ker sem velikokrat pred sabo imela grešno hrano in sem ji morala odločno reči ne. Vednar sem bila močna, in končno mi je uspelo. Zahvale gredo knäckerbrödu, ki sem ga imela za nadomestek kruhu, vsemu mogočemu svežemu in suhemu sadju, ki je nadomeščalo sladke stvari, oreškom, ki so nadomeščali čips ter seveda Nini, ki me je vzpodbujala, da sem ostala na pravi poti. :)

Izziv priporočam vsem, ki ga še niste, v kolikor se res težko uprete sladkarijam in čipsu in podobnemu, pa še toliko bolj. Poročajte kako bo šlo. Danes bom uživala v nagradi v obliki pizze, kar seveda ni ravno pametna ideja, ampak res sem si jo zaželela. In po celem tednu zdrave hrane se niti ne bom počutila tako kriva, ko jo bom zmazala. Upam.

Yes! I succeed this time. I passed the 7 days no junk food challenge. I am really proud of myself right now. I have to admit it was hard sometimes, specially because sometimes I had the sinful food in front of me and I had to say no to it. But I stayed strong and I finally succeeded. I have to give thanks to knäckerbröd for being a replacement for bread, all the fruit, fresh and dried, for being a replacement for sweets, nuts for being a replacement for chips and of course to Nina, for supporting me and keeping me on the right track. :)

I recommend the challenge to all of you that haven't tried it yet, if you really can't say no to sweets and chips, even more then. Report back how it went. I'm gonna reward myself with a pizza today, which is not really a good idea, but I'm really craving for it. And after a whole week of "nice" food I think I won't feel so bad eating it. At least I hope so.

Hej då, Kaja. ♥

3 komentarji:

Copyright © 2014 RANDOM BLONDE LAW STUDENT