Travel: Sunday

Kljub temu, da se včeraj ni zgodilo nič prav kaj preveč posebnega, sem se odločila, da vseeno napišem nekaj na kratko. :)

Zjutraj se je Miha spravil na kolo, kljub temu, da je bilo vreme zunaj dokaj sivo in je kazalo na dež. Jaz sem se pa odpravila malo po mestu. Plan je bil, da grem v kako trgovinco, ampak so bile večinoma še zaprte, saj se jih večina, no, vsaj tiste, ki so na nedeljo odprte, odpre ob 12ih. Tako da sem se najprej sprehodila do "nakupovalnega centra" (v narekovajih zato, ker ni podoben našim nagužvanim centrom, ampak je tak sproščen, nič nagužvan in seveda "švedski" (jah, to besedo bom najbrž velikokrt uporabila, saj včasih vzdušja enostavno ne znam drugače opisat kot švedsko :D)) Triangeln in si malo ogledala trgovince ter spila eno komercialno kavo (ter si med tem opekla jezik, auč).





Po poti nazaj proti stanovanju sem pokukala še v par trgovinc, ki so bile odprte, ampak nič kupila (pridna Kaja). Doma je Miha pripravil odlično (niti ne) nedeljsko kosilo: graham pašto z bučkami in škampi (ja mama, mi smo pa mislili da tega tukaj ne bom jedla). Po počitku, pisanju bloga in kavi sva se odpravila nazaj v skate park, da bi si ogledala finale tekmovanja, vendar naju je dež pregnal nazaj domov. Ravno tako pa je pregnal tudi tekmovalce, ki zaradi dežja na žalost niso mogli izpeljati tekmovanja do konca. Tako da sva se na koncu z Mihom raje udobno namestila na kavču in preostanek dneva preživela prav tam.



Verjetno ne bi bilo slabo, da pišem tudi kaj točno je na slikah, da bo vsem vse jasno.

1: Pogled na St Petri Kyrka (Cerkev Sv. Petra) ko prideš iz bloka.

2 & 3: Urejanje Stortorget-a.

4: Vanilla Latte v Espresso House.

5: Kosilo.

6: Skate park.

Love, Kaja.  


P.s.: Sorry, but there is no time to translate everything. You're gonna have to use a translator. :(

1 komentar:

  1. Ah, kaj naj rečem :-) Spet super fotke :-) To jst vedno uživam, ko lahko gledam fotografije tuje dežele :-)

    OdgovoriIzbriši

Copyright © 2014 RANDOM BLONDE LAW STUDENT